Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

☆ Top 10 WordPress Plugins

Regelmatig krijg ik de vraag welke plugins ik gebruik voor WordPress websites. Hierbij mijn Top 10 met de belangrijkste plugins:

WooCommerce: de basis plugin voor een WordPress webshop

Alles-in-een SEO: ideaal voor het toevoegen van metagegevens aan de website

Analytics Counter: tracker voor Google Analytics met fijne statitieken

Loginizer: goede bescherming tegen spam en andere attacks

Gallery: voor het toevoegen van een fotoshow.

WP Fastest Cache: performance verbeteren door gebruik te maken van caching.

Custom 404 Pro: plugin voor het maken van een 404 pagina op maat

BWS Google Sitemap: voor het automatisch updaten van je sitemap in Google

Usernoise: simpel maar doeltreffend feedback formulier

Social Media Feather: wanneer je graag Social Media icoontjes aan je website wilt toevoegen

Naast deze plugins zijn nog veel meer bruikbare plugins beschikbaar. Wees altijd voorzichtig met het gebruik van plugins. Regelmatig zijn deze voorzien van reclame of vertragen ze de snelheid van de website. Heb je een vraag, neem gerust contact met mij op!

Top 10 Plugins

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”